Massasje er sannsynligvis den eldste av alle terapiformer. Du skal ikke undervurdere hvilke potensiale hendene våre har. Berøring er også viktigere enn vi mennesker aner.

Min måte å massere på er å gi oppmerksomhet og berøring på steder hvor kroppen trenge hjelp. Vi er alle fulle av spenninger rundt forbi på hele kroppen. Jeg begynner naturlig nok med de stedene hvor spenningene er verst, som f.eks nakke og skuldre.

Jeg tilpasser alltid behandlingen ettersom hva du ønsker og tåler. Ettersom jeg har massert mye i mange år, er hendene mine sterke og intuitive. Det vil si at jeg lett finner frem til spenninger og ubalanser. Jeg gir også healing mens jeg masserer. I tillegg bruker jeg teknikker som strekke-øvelser også kalt yoga-massasje, hvis jeg føler at det er nødvendig.

Ettersom jeg er kjent med alle kroppen akupunkturpunkter, pleier jeg også å stimulere punkter som er gunstige for deg under en behandling. Jeg jobber aktivt med pusten din og er opptatt av at du skal oppleve en dyp ro mens du får behandling. Jeg bruker eteriske oljer tilpasset din kropp. I tillegg bruker jeg krystaller.

For en 60 minutts behandling tar jeg 950,- Hvis du ønsker kun 30 tar jeg 490,-