Hei og hjertelig velkommen til min verden. Jeg er en person som har valgt jobben min 100 % i fra hjertet. Jeg heter Reidun Margrete Gulbrandsen, og driver Akupunktursenteret alene og på min helt egen måte!

Jeg brenner for at vi mennesker skal føle oss mer inkludert i hverandres selskap. At vi skal kunne føle oss sett og forstått, og ikke minst trygge. Jeg tror at dette er grunnmuren for at du og jeg kan føle at livet er tilrettelagt for at vi kan være oss selv, ta plass og vise verden hvilke kvaliteter vi har. På den måten kan vi bidra, skape og ikke minst føle oss levende og tilfreds med oss selv!

Siden jeg som 18 åring ble syk selv har jeg levd mer eller mindre i min egen boble og utforsket verden med øynene oppe for store og heftige temaer som har gjort meg til den jeg er i dag. Det har vært min egen healing-reise, og jeg har plukket på øverste hylle i forhold til hva jeg i dag kan gi videre til deg. Jeg ser på meg selv som en født healer, og har i tillegg lært meg teknikker som kan hjelpe meg til å få mennesker i mer balanse og kontakt med seg selv.

Som grunnutdanning har jeg en bachelor i Akupunktur. I tillegg har jeg utforsket temaer som pusteøvelser, urtemedisin, qigong/ taiji, mat som medisin, kvantefysikk og mange andre alternative måter å behandle kropp og sjel på.

Jeg ser en lidende verden, som ved å stole på «samfunnets integrerte systemer», mister makten over seg selv. Vi har blitt sløve og blinde, og vi lytter ikke til vår egen kropp. Sannheten er at kroppen selv vet alt om hvordan du og meg kan heale fra all sykdom og ubehag.