Har du noen gang vært borte i en mann som heter Wim Hof også kalt «the ice man»? Eller har du vært borte i kundalini yoga, eller bare generelt pusteøvelser? Hvis ikke, velkommen til min verden.

Jeg har mange interesser, og sett mye gjennom mitt liv. Men ingenting kan sammenlignes med pusteøvelser. Visste du at man kan oppnå samme effekt av pusteøvelser som av rusmidler? Tenk deg det, kroppen selv kan gi deg opplevelser og komme i tilstander som er utenfor det vi kan forstå. For meg er dette noe som trigger meg. Det å gå utenfor tid og sted, tørre å kjenne på ro, fred, balanse, tilstedeværelse og at man er en del av noe større og rett og slett kjærlighet – er mening i livet for meg.

Dette høres sannsynligvis uvirkelig ut, men det er fordi du ikke har prøvd eller kjenner andre som har testet ut nettopp dette.  

Det finnes ett hav av ulike pusteteknikker for å oppnå ulike ting/ tilstander. Spørsmålet er bare «hva vil du oppnå?» Er det en så enkel ting som å takle stresset i hverdagen? Eller ønsker du øvelser som gjør at du selv kan sørge for at hormonsystemet ditt er i balanse? Eller ønsker du å ta det ennå lengre, og ha en såkalt «ut av kroppen opplevelse»?

Kanskje en dag er dette noe som appellerer til deg. Det håper jeg. For pusteteknikker er en av de få tingene som virkelig har forandret mitt liv drastisk på kort til – til det bedre.

Søk opp Wim Hof på youtube, eller prøv ut kundaliniyoga. Ønsker du å få en privattime av meg med de rette øvelsene for dine formål, er jeg glad for å kunne gi deg denne innsikten, slik at du kan ta det med deg hjem og bruke det i hverdagen din. Hjertelig velkommen.

Leave a Reply